Avondmaalscollecte 14 mei

De avondmaalscollecte van 14 mei is bestemd voor Mercy Ships.

Mercy Ships is een goed doel met een duidelijke missie: In navolging van Jezus hoop en genezing brengen aan de allerarmsten in de wereld, omdat ieder mens kostbaar is.
Mercy Ships streeft naar uitmuntendheid in alle lagen van hun werk, zodat zij hoogwaardige zorg kunnen aanbieden van dezelfde kwaliteit als in de westerse wereld. Belangrijk voor dit werk is de motivatie dat iedereen goede zorg verdient, ongeacht ras, geslacht, geboorteplaats of religieuze achtergrond.
Mercy Ships streeft ernaar, in navolging van Jezus, het toonbeeld van liefde in actie te worden door hoop te geven en genezing te brengen. Mercy Ships Holland wil mensen en middelen inzetten ter ondersteuning van het internationale werk van Mercy Ships. Mercy Ships wil, in navolging van Jezus, hoop geven en genezing brengen aan kansarme mensen in de allerarmste ontwikkelingslanden, omdat ieder mens kostbaar is. Hierbij is naastenliefde een van de kernwaarden.
Verantwoordelijkheid.
De organisatie gelooft erin, dat als je in staat bent om een ander te helpen, je dat moet doen, omdat ieder mens kostbaar is en het de plicht van ons is, onze verantwoordelijkheid te nemen om andere, minder ontwikkelde landen te helpen. Ieder mens is gelijk en hoort als gelijke te worden behandeld. Daarom verleend Mercy Ships medische hulp en ontwikkelingshulp aan de hulpbehoevende mens in de armste landen van Afrika.

Van harte aanbevolen. (wk)

Reacties zijn gesloten.