Kindernevendienst

Kom je ook naar de Kindernevendienst?

Voor wie?
Alle kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Wanneer?
Iedere zondagochtend, uitgezonderd in de zomervakantie,  tijdens de kerkdienst die om 9.30 uur begint. Tijdens de schriftlezing en de preek hebben de kinderen hun eigen Kindernevendienst.

Wat doen we in de kindernevendienst?
Tijdens de kindernevendienst wordt er geluisterd naar een Bijbelverhaal, gezongen, gepraat met elkaar, geknutseld en gespeeld. Dit alles natuurlijk op een niveau en manier die aansluit bij de kinderen. We maken gebruik van de methode Bijbel Basics. Voor meer informatie kunt u naar de volgende website: Bijbel Basics

Wie leidt de kindernevendienst?
Iedere zondag zijn er twee of drie volwassenen aanwezig als leiding. Dit zijn allemaal gemeenteleden, die het leuk vinden om samen met de kinderen met het geloof bezig te zijn.

Hoe past de kindernevendienst in de dienst?
De kinderen komen voorin de kerk om samen met de leiding twee lantaarns aan te steken aan de paaskaars. Daarna gaan ze naar hun eigen ruimte. Bij terugkeer worden de lantaarns weer op de liturgische tafel gezet en vertelt een kind of de leiding meestal iets over de Kindernevendienst. Daarna wordt er samen met de gemeente een kinderlied gezongen.

Meer informatie?
Lijkt het je leuk? Kom gerust een keertje meedoen! Of mail naar knd@pknhardinxveld.nl voor meer informatie.