Clubs

Voor scholieren in het basis- en middelbaar onderwijs zijn er verschillende clubs. Tijdens de clubbijeenkomsten wordt uit de bijbel gelezen, gebeden, geknutseld en gesproken over het geloof.
Eens per jaar gaan de clubs met elkaar op kamp. Dit gebeurt aan het einde van het seizoen.

Hier vind je informatie over de verschillende clubs.


Club Teen-Stuff

Met ongeveer 20 kinderen van groep 7 en 8 komen we om de week op woensdagavond samen in Het Spoor, om daar met elkaar over God te leren en creatief en actief aan de slag te gaan.

De avond bestaat uit twee delen:
– Bible-Stuff: met elkaar gaan we op een boeiende manier lezen uit de Bijbel en praten daarover met elkaar
– Active-Stuff: leuke dingen doen met elkaar, creatief, technisch, spellen… alles komt aan bod!

We hebben ook regelmatig een bijzondere invulling van de clubavond, zoals het spelen van Sirkelslag Kids, sinterklaas vieren, kerstviering en ieder jaar een verrassend uitje!!

Groetjes Kitty, Tabita en Marije
Update dec 2023 HCAP


Club Spoorstuff

Spoorstuff is de club voor kids uit groep 4, 5 en 6 van de basisschool. Dat zijn kinderen van bijna 7 t/m 9 a 10 jaar oud.

Het clubseizoen is om de week in de even weken op donderdag van 18.45 uur tot 19.45 uur in “t Spoor’.  Dit is een gebouw aan de achterkant van de kerk. We zijn op 21 september begonnen en hopen ongeveer 13 keer bij elkaar te komen dit seizoen, als het schoolvakantie is, vervalt de club. Het seizoen loopt tot 4 april 2024. We gaan dan op kamp van 19 t/m 21 april 2024 en hebben op 16 mei onze slotavond.

We beginnen de club met een bijbels onderwerp, vaak met behulp van beeldmateriaal, dan praten we daar met elkaar over. We drinken en eten wat en aansluitend zijn we actief. We knutselen graag, maar een speurtocht of kwis vinden we ook leuk. We vieren sint en kerst op onze eigen manier gezellig met elkaar. We hopen dat je het leuk vindt om eens te komen kijken, je kunt altijd langskomen. Wil je contact met een leiding, bel of app dan met 06-41286105.

 

 

 

 

 

De clubleiding (Stenny, Carlo, Jacolien, Ester en Jacqueline)
Op de foto’s zie je ons lekker bezig op de club.
Update nov-2023 WK


Club YoungStuff

Club voor de jeugd van de 1e en 2e klas van de middelbare school (tot nu toe). Wij, Jelle en Paula, geven deze club met veel enthousiasme bij ons thuis. Dit zorgt voor een ongedwongen huiselijke sfeer, waar de jeugd zich goed thuis voelt.
We starten de avond met een maaltijd en bespreken dan een thema. Dit kan van alles zijn, net wat we tegenkomen. Dit doen we vaak een kwartiertje tot een halfuur, want de spanningsboog is niet altijd toereikend. We sluiten de avond af met een leuke game (30 seconds, 5 secondenspel, weerwolven, etc.)
YoungStuff is ongeveer één keer per maand van september tot mei.

Groetjes Paula en Jelle
Update dec-2023 HCAP


De naam FF-Action hebben we gekozen, omdat we “FF” in actie komen tijdens de kerkdienst op de zondagochtend. Het Engelse affection betekent in het Nederlands affectie, genegenheid hebben voor elkaar.

FF-action is er speciaal voor de jeugd van 12 jaar en ouder. Tijdens deze bijeenkomsten leren we elkaar beter kennen en gaan we samen op zoek naar wat God voor jou kan betekenen. Dit doen we op verschillende manieren. De ene keer gaan we met behulp van stellingen dieper op een onderwerp in, de andere keer kiezen we bijvoorbeeld voor een spel. Uiteraard is er ook tijd om iets met elkaar te drinken en gezellig met elkaar te kletsen. Tijdens de collecte sluiten wij aan in de kerkzaal, zodat we de zegen mogen ontvangen.

Wanneer we bij elkaar komen kan je in de agenda vinden en op het informatiebord in de ontmoetingsruimte in de kerk. We kijken er naar uit om ook jou te mogen zien!
Update nov 2023 WK