Clubs

Voor scholieren in het basis- en middelbaar onderwijs zijn er verschillende clubs. Tijdens de clubbijeenkomsten wordt uit de bijbel gelezen, gebeden, geknutseld en gesproken over het geloof.
Eens per jaar gaan de clubs met elkaar op kamp. Dit gebeurt aan het einde van het seizoen.

Hier vind je informatie over de verschillende clubs.


Club voor groep 7 en 8 ( augustus 2019)

Het afgelopen seizoen is gebleken dat de groep kinderen bij De Spoorzoekers erg groot was. Het is natuurlijk erg fijn dat er zoveel kinderen naar de club komen, maar we hebben ervoor gekozen om het dit jaar iets anders aan te pakken.

De kinderen van groep 7 en 8 komen niet bij elkaar in Het Spoor, maar gaan de gemeente in! Met elkaar gaan we op donderdagavond om de week op bezoek bij een gemeentelid, echtpaar of gezin om daar te praten en actief aan de slag te gaan met een onderwerp. Club zoals je gewend bent, maar dan nét even anders, en ergens anders.

De club wordt gegeven op dezelfde avonden als De Spoorzoekers. Op de eerste avond zullen we kennismaken, en met elkaar bekijken hoe we een invulling gaan geven aan dit clubjaar. Want het is niet alleen nieuw voor de kinderen, ook voor mij is de club onbekend terrein.

Ik hoop je op de club te zien!

Kitty

PS: Mocht u dit lezen en zo’n gemeentelid, gezin, echtpaar zijn, waar wij een avond op bezoek mogen komen, dan hoor ik dat graag! Neem dan even contact op via 06-53508595 of mailkitty89@gmail.com. Met elkaar kijken we dan hoe we er een geslaagde avond van kunnen maken.


Club Spoorstuff

Spoorstuff is de club voor kids uit groep 4, 5 en 6 van de basisschool. Dat zijn kinderen van bijna 7 t/m 9 a 10 jaar oud.

Het clubseizoen is om de week in de even weken op donderdag van 18.45 uur tot 19.45 uur in “t Spoor’.  Dit is een gebouw aan de achterkant van de kerk. We zijn op 21 september begonnen en hopen ongeveer 13 keer bij elkaar te komen dit seizoen, als het schoolvakantie is, vervalt de club. Het seizoen loopt tot 4 april 2024. We gaan dan op kamp van 19 t/m 21 april 2024 en hebben op 16 mei onze slotavond.

We beginnen de club met een bijbels onderwerp, vaak met behulp van beeldmateriaal, dan praten we daar met elkaar over. We drinken en eten wat en aansluitend zijn we actief. We knutselen graag, maar een speurtocht of kwis vinden we ook leuk. We vieren sint en kerst op onze eigen manier gezellig met elkaar. We hopen dat je het leuk vindt om eens te komen kijken, je kunt altijd langskomen. Wil je contact met een leiding, bel of app dan met 06-41286105.

 

 

 

 

 

De clubleiding (Stenny, Carlo, Jacolien, Ester en Jacqueline)
Op de foto’s zie je ons lekker bezig op de club.
Update nov-2023 WK


CLUB DE ‘TREFVOGELS’ SEIZOEN 2019-2020

Ook dit jaar willen we jullie graag uitnodigen voor onze club de ‘Trefvogels’ in het gebouw ‘het Spoor’ achter onze kerk.

Ga je naar de brugklas of ben je 12 -15 jaar dan ben je van harte welkom, je zal ook een uitnodiging in de brievenbus krijgen. We komen bij elkaar op de woensdagavond van 19.30 -21.00 uur en gaan dan starten met een half uur Catechisatie welke geleid wordt door Anita. Daarna diverse leuke activiteiten met als afsluiting van het seizoen een kampweekend.

Datums catechisatie/club 18 sept-2 okt-16 okt-23 okt-13 nov-27 nov-11 dec- 8 jan 2020 -22 jan-5 febr-19 febr-4 mrt-18 mrt-1 apr- kamp 17 t/m 19 apr-29 apr. Wordt ook dit jaar weer erg leuk, we zien jullie graag. Marius en Anita (één vacature!)


De naam FF-Action hebben we gekozen, omdat we “FF” in actie komen tijdens de kerkdienst op de zondagochtend. Het Engelse affection betekent in het Nederlands affectie, genegenheid hebben voor elkaar.

FF-action is er speciaal voor de jeugd van 12 jaar en ouder. Tijdens deze bijeenkomsten leren we elkaar beter kennen en gaan we samen op zoek naar wat God voor jou kan betekenen. Dit doen we op verschillende manieren. De ene keer gaan we met behulp van stellingen dieper op een onderwerp in, de andere keer kiezen we bijvoorbeeld voor een spel. Uiteraard is er ook tijd om iets met elkaar te drinken en gezellig met elkaar te kletsen. Tijdens de collecte sluiten wij aan in de kerkzaal, zodat we de zegen mogen ontvangen.

Wanneer we bij elkaar komen kan je in de agenda vinden en op het informatiebord in de ontmoetingsruimte in de kerk. We kijken er naar uit om ook jou te mogen zien!
Update nov 2023 WK