Kroonbedebijeenkomst dinsdag 12 september 2017

Op dinsdagavond 12 september a.s. wordt in Hardinxveld-Giessendam weer de jaarlijkse kroonbedebijeenkomst gehouden. Bezinning op en voorbede voor het bestuur van ons land en dorp staan hierin centraal. Het is , sinds de start in 2007, alweer de elfde editie. Aan deze lokale bijeenkomst wordt meegewerkt door predikanten en politici van diverse christelijke kerken en politieke partijen. Ieder is van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

 Het thema van de kroonbede 2017 in Hardinxveld-Giessendam is ‘ALLEMAAL HETZELFDE… OF NIET?’. Rond dit thema zal er gesproken, gebeden en gezongen worden. Br. P. van der Laan zal de meditatie verzorgen en ds. J. Weij zal de kroonbede uitspreken. Burgemeester D.A. Heijkoop zal het thema vanuit van het openbaar bestuur belichten. Muzikale medewerking wordt verleend door organist J. de Kater. Hij begeleidt ook de samenzang.
Het organiserend comité bestaat uit leden van verschillende kerken en politieke partijen uit ons dorp.

Jong en oud zijn op dinsdag 12 september van harte welkom in het gebouw ‘de bron’, Maasstraat 1. De kroonbedebijeenkomst begint om 20.00 uur en duurt ongeveer een uur; de zaal is open vanaf 19.30 uur. Na afloop is er gelegenheid elkaar te ontmoeten en te spreken in de foyer van het kerkgebouw. (hp)

Reacties zijn gesloten.