Morgendiensten op 15 en 29 juni 2014

Dienst 15 juni
Zondag 15 juni, dat is de zondag na Pinksteren, staat al jaren in het teken van de Vervolgde kerk. Hierbij zetten vele gemeenten zich in om het verhaal van de vervolgde christenen te vertellen en voor hen te bidden. Ook in onze kerk zal in de ochtenddienst hier door dhr. Noordam aandacht aan gegeven worden, hiervoor zal hij materiaal van de stichting Open Doors gebruiken.
Deze stichting zet zich internationaal in voor christenen die voor hun geloof worden vervolgd of verdrukt. Meer informatie kunt u vinden op www.opendoors.nl. De tweede collecte die ochtend is ook bestemd voor Open Doors. Van harte aanbevolen.

Dienst 29 juni
In de ochtenddienst zal dominee Margriet van der Kooi uit Driebergen voorgaan. Zij is als ziekenhuispredikant verbonden aan het Zuwe Hofpoort ziekenhuis in Woerden en bekend als columniste in o.a. het Christelijk Weekblad en de Elisabethbode en schrijfster van enkele boeken over geloofsopvoeding en rouwverwerking. Zie ook: http://www.eo.nl/geloven/ programma/andries/aflevering-detail/aflevering/andries-67/

Reacties zijn gesloten.