Optreden Continental Kids zaterdag 20 september 2014

kids

Zaterdagmiddag  20 september wordt er in de Gereformeerde kerk aan de Peursumseweg 15 in Giessenburg een concert gegeven door de Continental Kids. Deze kindergroeptrekken met eigentijdse muziek, zang en dans door het hele land om spetterende concerten te geven. Met veel nieuwe liedjes, coole dansjes en grappige, maar doordachte sketches brengen deze 8- tot 12-jarigen live hun verrassende programma “Hallo! Contact!”.

 

Een optreden van de Continental Kids is niet alleen bestemd voor kinderen in de basisschoolleeftijd, maar voor iedereen die van muziek, dans en jeugdig enthousiasme houdt.

kids2

 

Hallo, contact? Hoe moeilijk is het om contact te leggen? Hoe belangrijk is het wat de groep van jou vindt? Kun je praten met God? Met o.a. de gloednieuwe liedjes ‘De belofte’, ‘Vijf plus vijf’, ‘Psalm 8/Als ik omhoog kijk’ en ‘Schitterend’ (stuk voor stuk speciaal voor deze groep geschreven) krijg je de ene gouden tip na de andere! Bovendien kan het publiek af en toe lekker meezingen of –dansen. Dit programma door kinderen is zeker niet kinderachtig! Steeds is er de afwisseling van muziek, dans en sketches. Erg leuk voor leeftijdgenoten, maar zeker ook voor jongere kinderen. En eerlijk is eerlijk: het zal alle volwassenen, ouders, grootouders en overgrootouders óók anderhalf uur lang boeien!

Continental Kids is de kindertak van de wereldberoemde Continentals. Na een trainingsweek geven de Kids negen concerten. Uit onze regio doen Jasmijn van der  Priem uit Hardinxveld en Thijs Krijgsman uit Giessenburg mee. Het concert begint om 16.00 u. (kerk open vanaf 15.30 uur). De kaarten € 3,00 kinderen t/m 12 jaar en € 5,00 volwassenen zijn te bestellen bij de boekhandel de Wingerd, via het mailadres giessenburg.continentalkids@gmail.com of te koop voor aanvang van het concert.

Continental Kids treden op in Giessenburg met bruisende voorstelling ‘Hallo! Contact!’

Vlotte liedjes met een boodschap, leuke dansjes, sketches met humor. Dat zijn de ingrediënten van de bruisende en afwisselende voorstelling ‘Hallo! Contact!’ waarmee de Continental Kids op zaterdag 20 september optreden in de Maranathakerk in Giessenburg.

Continental Kids is de kindertak van de wereldberoemde Continentals met kinderen van 8 t/m 12. Na een trainingsweek geven de Kids negen concerten.

Concertinformatie

Datum: zaterdag 20 september
Aanvang: 16.00 uur
Adres: Maranathakerk, Peursumseweg 15
Toegang: kinderen t/m 12 jaar € 3,00
Volwassenen € 5,-
Kaarten te koop: boekhandel de Wingerd, via het mailadres giessenburg.continentalkids@gmail.com of voor aanvang van het concert.

Reacties zijn gesloten.