Theatervoorstelling in Noordeloos op 18 januari

Op 18 januari om 20.00 uur zal theatergroep 7evendehemel de muzikale en vrolijke voorstelling “Houd de tijd!” in de Ontmoetingskerk te Noordeloos spelen.
Houd de tijd!is het verhaal van een zoektocht naar zin en wijsheid. De vragen en wijsheden die Bijbelboek Prediker voor het voetlicht brengt zijn verbazingwekkend actueel. In een luchtige voorstelling met muziek, spel en dans wordt deze zoektocht vorm gegeven.

Drie personages nemen de kijker mee op een tocht waarin nieuwsgierigheid, vertwijfeling en hoop elkaar afwisselen. Met hoofd, hart en ziel gaan ze op zoek naar wijsheid in boeken, in rijkdom, in de wereld en in zichzelf. Als de zoektocht dolgedraaid vastloopt in lucht en leegte, rest het drietal niets anders dan te wachten. Hoe moeten ze nu verder? Is de tijd de sleutel tot wijsheid? Hoe kunnen ze de tijd houden? De tijd vliegt immers voorbij en glijdt als zand door de vingers.

Kaarten á € 7,50 (inclusief consumptie na afloop) zijn te reserveren via davdgarde@online.nl of 0183 582117. Aan de kassa is de toegang € 9.
De Ontmoetingskerk, aan de M.J. Veder van Hobokenstraat 15
e is open vanaf 19.30 uur. Voor meer informatie: www.7evendehemel.nl

 

Reacties zijn gesloten.