Van en voor de jeugd

In de nacht van vrijdag 31 mei op zaterdag 1 juni 2013 wordt er weer een dakloze nacht georganiseerd.
We gaan dan met jongeren één nacht in een zelfgebouwd ‘kartonnen krot’ slapen in de open lucht. Dit jaar is dat bij familie van Houwelingen aan de
Broekseweg.
De jongeren kunnen zich laten sponsoren voor dit avontuur en daarmee hopen we geld op te halen voor een goed doel.
Dit jaar is het goede doel ‘Kerk in Actie’. Sander Besems en Laura Zanen zullen deze zomer met een jongerenreis naar Indonesië afreizen. Zij zullen daarbij o.a. het project van Henriette Nieuwenhuizen bezoeken. Dit is een van de projecten die wij als gemeente ondersteunen.

Tijdens de reis zullen de jongeren kennismaken met een andere cultuur een veel leren over wie daar eigenlijk wonen. Wat de problemen en uitdagingen zijn die de mensen daar dagelijks tegenkomen en hoe ze omgaan met tegenslagen maar ook waar men van geniet.
De jongeren zullen daarbij veel optrekken met de lokale bewoners. Naast het verbreden van de horizon is deze ontdekkingsreis ook bedoeld om geld in te zamelen voor partnerorganisaties van Kerk in Actie in Indonesië.
Met de dakloze nacht willen we bekendheid geven aan deze reis en proberen we Sander en Laura zoveel mogelijk financieel te ondersteunen.

Wil je meedoen met deze avontuurlijke dakloze nacht? Geef je op via het inschrijfformulier en zoek dan zoveel mogelijk sponsors en zet deze op het sponsorformulier. Beide formulieren zaten in het vorige contactblad en zijn te vinden in de kerk. Hier kunnen ingevulde formulieren ook worden ingeleverd.
Dus doe mee, op sponsor!

 

Reacties zijn gesloten.