Erediensten

 

Datum Tijd Voorganger Bijzonderheid Kerkelijke kleur
zo 28 okt. 09.30 Dhr. A. de Wit, Utrecht groen
zo 28 okt. 18.00 Mw. Ds. H.C.L. Boot, Brandwijk groen
zo 4 nov. 09.30 Ds. M.A. Spies-Muis ZWO-dienst groen
zo 11 nov. 09.30 Ds. M.A. Spies-Muis viering Heilig Avondmaal groen
zo 11 nov. 18.00 Ds. P. van Veldhuizen, H.I.Ambacht viering Heilig Avondmaal groen
zo 18 nov. 09.30 Ds. L. van Rees, Hoogblokland groen
zo 18 nov. 18.00 jeugddienst groen

Erediensten Elke zondag om 9.30 uur en 18.00 uur vinden erediensten plaats. Afwijkingen van deze tijden worden bekend gemaakt via deze website, in het ‘Contactblad‘, via de weekbrief en in de afkondigingen voor de eredienst. Kerkdiensten en activiteiten vinden plaats in het kerkgebouw aan de Stationsstraat 20 of het jeugdgebouw ‘Het Spoor’ (achter het kerkgebouw). Als hiervan wordt afgeweken staat dit apart vermeld bij de betreffende activiteit. Tijdens de diensten luisteren we naar de preek van de voorganger waarin de Bijbel wordt uitgelegd en zingen en bidden we. Regelmatig worden bijzondere diensten gehouden. Denk aan jeugd-, zang-, open lucht- of taizédiensten. Bij alle diensten is iedereen, zowel leden als gasten, van harte welkom.
Kindernevendienst en kinderoppas

Zondagmorgen bestaat er gelegenheid uw kinderen bij de kinderoppas te brengen en is er kindernevendienst voor de kinderen van 4 t/m 12 jaar.
Jeugddiensten

Iedere maand is er een jeugddienst, behalve de maanden juli en augustus. Door deze diensten willen we met name de jeugd laten zien dat in de kerk zitten ook heel leuk kan zijn. Deze diensten zijn niet alleen voor de jeugd. Iedereen is van harte welkom, want leeftijd maakt niets uit! Na de dienst is er tijd om wat met elkaar te drinken en je mening te geven over de dienst. Voor verdere informatie zie de website van de jeugd(diensten): www.jeugddienst-info.nl.
(rev HP)