Erediensten

Datum Tijd Voorganger Bijzonderheid Kerkelijke kleur
zo 19 aug. 09.30 Dhr. J. Veltrop, Vianen groen
zo 26 aug. 09.30 Dhr. W. Smit, H’veld-G’dam groen
zo 2 sept. 09.30 Ds. C. Manuputty, Berg en Dal groen
zo 2 sept. 18.00 Jeugddienst groen
zo 9 sept. 09.30 Ds. J. Noordam, Nieuwendijk Viering Heilig Avondmaal groen
zo 9 sept. 09.30 Ds. A.W.W. de Ruiter, Wijk en Aalburg Viering Heilig Avondmaal groen
zo 16 sept. 09.30 Dhr. Klaas Otter Startdienst groen
zo 16 sept. 18.00 GEEN DIENST
zo 23 sept. 09.30 Ds. A.S.J. Smilde, Dordrecht ZWO-dienst groen
zo 30 sept. 09.30 Ds. L.M. Bal, de Meern groen

Erediensten Elke zondag om 9.30 uur en 18.00 uur vinden erediensten plaats. Afwijkingen van deze tijden worden bekend gemaakt via deze website, in het ‘Contactblad‘, via de weekbrief en in de afkondigingen voor de eredienst. Kerkdiensten en activiteiten vinden plaats in het kerkgebouw aan de Stationsstraat 20 of het jeugdgebouw ‘Het Spoor’ (achter het kerkgebouw). Als hiervan wordt afgeweken staat dit apart vermeld bij de betreffende activiteit. Tijdens de diensten luisteren we naar de preek van de voorganger waarin de Bijbel wordt uitgelegd en zingen en bidden we. Regelmatig worden bijzondere diensten gehouden. Denk aan jeugd-, zang-, open lucht- of taizédiensten. Bij alle diensten is iedereen, zowel leden als gasten, van harte welkom.
Kindernevendienst en kinderoppas

Zondagmorgen bestaat er gelegenheid uw kinderen bij de kinderoppas te brengen en is er kindernevendienst voor de kinderen van 4 t/m 12 jaar.
Jeugddiensten

Iedere maand is er een jeugddienst, behalve de maanden juli en augustus. Door deze diensten willen we met name de jeugd laten zien dat in de kerk zitten ook heel leuk kan zijn. Deze diensten zijn niet alleen voor de jeugd. Iedereen is van harte welkom, want leeftijd maakt niets uit! Na de dienst is er tijd om wat met elkaar te drinken en je mening te geven over de dienst. Voor verdere informatie zie de website van de jeugd(diensten): www.jeugddienst-info.nl.
(rev HP)